Publieksmedia

Interview Lieftink, E., Smeets, P., Hofman, R. - Moeten we in de toekomst anders met ons water omgaan? En hoe?

Artikelen

“In de podcastserie ‘Toekomst van het Water’, een samenwerking van New Scientist en Hogeschool Utrecht, nemen hosts Charlotte Dijkgraaf en Jim Jansen samen met verschillende experts een duik in de grote vragen rondom het thema Water. In deze aflevering: Erik Lieftink, Patrick Smeets en Roberta Hofman.
Steeds meer mensen zien het belang van duurzaamheid omtrent het gebruik van (drink)water in. Dit leidt tot verschillende initiatieven om anders met ons water om te gaan. Wat zijn de risico’s als we lokaal water gaan opvangen, op kleinere schaal water gaan zuiveren en ook andere kwaliteiten water gaan gebruiken? En welke eventuele risico’s brengt dit met zich mee voor de volksgezondheid? Daarover vertellen Erik Liefting (adviseur bij Partners4UrbanWater), Patrick Smeets (onderzoeker KWR) en Roberta Hofman (associate lector Water bij de Hogeschool Utrecht) in deze nieuwe podcastaflevering van New Scientist en Hogeschool Utrecht.”

(Citaat: Dijkgraaf, C., Jansen, J. – Interview Lieftink, E., Smeets, P., Hofman, R. – Moeten we in de toekomst anders met ons water omgaan? En hoe? – Podcast ‘Toekomst van het Water’ New Scientist – Hogeschool Utrecht (2024)13 maart, afl.4 Water in de stedelijke omgeving)

Bekijk het artikel
Heeft u een vraag over deze publicatie?