Help en Ondersteuning

Looking for the English interface? Click here.

De online bibliotheek van KWR is dé zoekmachine voor alle openbare publicaties van en door KWR-onderzoekers. U vindt rapporten, peer reviewed artikelen, proefschriften, publieksmedia en artikelen uit vakbladen. Door deze tool stellen wij de kennis van KWR openbaar beschikbaar en doorzoekbaar.

Momenteel zijn wij hard aan het werk zoveel mogelijk publicaties toe te voegen, komende maanden zullen dit er steeds meer worden.

Hoe werkt de bibliotheek van KWR?

U kunt op 2 manieren door onze publicaties zoeken. Ten eerste door in de grote zoekbalk één of meerdere zoekwoorden in te typen. Ten tweede door op de optie ‘Help mij met zoeken’ te klikken. Daar kunt u door middel van filters onze database doorzoeken. Deze filters kunt u ook gebruiken wanneer u een zoekopdracht heeft ingevuld.

Account aanmaken

De tool is volledig vrij te gebruiken. Voor extra gemak bestaat de optie om in te loggen met uw bestaande Google, LinkedIn of Facebook account. Wij gebruiken deze gegevens alleen om een account aan te maken voor de online bibliotheek. Wij kunnen geen berichten op uw tijdlijn of profiel plaatsen.

Zodra u een account heeft aangemaakt, kunt u publicaties opslaan in uw favorieten en sorteren in mappen. Op die manier kunt u interessante publicaties eenvoudig terugvinden.

Publicaties delen

Bij alle publicaties geven we u de mogelijk dit te delen met familie, vrienden en collega’s. Bovenaan een publicatie vindt u de knoppen naar de verschillende Sociale Media kanalen of naar uw e-mailprogramma.

Feedback

KWR heeft met deze online bibliotheek als doel een grote hoeveelheid kennis beschikbaar te maken voor iedereen en daarom horen we graag van u hoe u, als eindgebruiker, de tool ervaart. Indien u vragen of opmerkingen heeft dan ontvangen wij die graag via info@kwrwater.nl.