Publieksmedia

Interview D.G. Cirkel en E. van der Roest door T.A. van der Mast en E. van der Roest - Welke rol spelen daken in het omgaan met klimaatverandering?

Artikelen

“In De Waterwetenschappers stellen Tim en Els watervragen aan onderzoekers van wateronderzoeksinstituut KWR. Deze aflevering aan Gijsbert Cirkel en Els van der Roest de vraag: Welke rol spelen daken in het omgaan met klimaatverandering? Het project waar over gesproken wordt in deze podcast heet Urban PhotoSynthesis, en betrokken zijn onder meer Aedes als vastgoedinvesteerder, KWR Water Research Institute, de gemeente Amsterdam, ECOFYT, Techniplan Adviseurs, Permavoid en SDR Elektrotechniek. Het project is mede gefinancierd met PPS-financiering uit de Toeslag voor Topconsortia voor Kennis en Innovatie (TKI’s) van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat.”

(Citaat: Interview D.G. Cirkel en E. van der Roest door T.A. van der Mast en E. van der Roest – Welke rol spelen daken in het omgaan met klimaatverandering? – De Waterwetenschappers Podcast (2023) Aflevering: 26

Bekijk het artikel
Heeft u een vraag over deze publicatie?