Nationaal congres

Webinar serie 'Water in de Circulaire Economie' over nieuwe grondstoffen

Artikelen

“Tussen 14 mei en 17 december 2020 organiseert het platform WOW samen met KNW Waternetwerk, Aqua Minerals, Energie- en Grondstoffenfabriek, KWR en STOWA een interactieve webinarreeks over Water in de circulaire economie, in de aanloop naar het KNW najaarscongres. Op 15 oktober staat een webinar over nieuwe grondstoffen op het programma.
Een circulaire economie is gericht op het optimaal inzetten en (her)gebruiken van grondstoffen. Bepaalde grondstoffen dreigen schaars te worden door een groeiende wereldbevolking en toenemende welvaart. Het is nu meer dan ooit het moment om over te schakelen naar een circulaire economie. De watersector speelt hier een stimulerende rol in. In een reeks interactieve webinars belichten we kansen en goede voorbeelden uit de watersector.
De webinars worden georganiseerd in aanloop naar het KNW Najaarscongres op vrijdag 27 november 2020. Na het congres is er een laatste webinar, waarin we gezamenlijk vooruitkijken naar de toekomst. Schrijf je in voor een of meerdere webinars, stel je vragen en doe mee. Samen werken we aan een circulaire toekomst!”

(Citatie: Webinar serie Water in de Circulaire Economie – KWR, STOWA, KNW, Aquaminerals, EFGF, 15 oktober (2020))

Bekijk het artikel
Heeft u een vraag over deze publicatie?