Publieksmedia

KWR in het nieuws A. van Wijk, E. van der Roest, J.A. Boere - Door zon wereldwijd duurzaam energie- en watersysteem mogelijk

Artikelen

“We moeten de energie van de zon naar de mensen brengen. Dat is de boodschap van het boek Solar Power to the People. De crux: de wereld verlaat het fossiele tijdperk en betreedt het zonnetijdperk.
Duurzaam energie- en watersysteem
Deze nieuwe publicatie is op 10 november gepresenteerd tijdens een symposium bij het waterkennisinstituut KWR. Solar Power to the People is geschreven door Ad van Wijk (hoogleraar Future Energy Systems aan TU Delft en tevens werkzaam voor KWR), Els van der Roest (onderzoeker bij KWR) en Jos Boere (directeur van Allied Waters). Zij presenteren hun visie op hoe zonne-energie kan worden benut voor een duurzaam energie- en watersysteem. Het boek is uitgegeven door de aan KWR gelieerde onderneming Allied Waters, die innovaties in de stedelijke waterketen internationaal op de markt brengt.”

(Citaat: KWR in het nieuws A. van Wijk, E. van der Roest, J.A. Boere – Door zon wereldwijd duurzaam energie- en watersysteem mogelijk – www.duurzaam-actueel.nl (2017)15 november – Website 16 november 2017)

Bekijk het artikel
Heeft u een vraag over deze publicatie?